Kérdezz tőlünk bármit

Termékkel kapcsolatos

Egész évben problémát okozhat kis kedvencünknél a dehidratáció. Nagyon nehéz felfigyelni erre a betegségre. Általános probléma, hogy csak akkor vesszük észre, ha már nagy a baj. Egy dehidratált kutya esetében az egyik legbiztosabb jele a problémának a száraz orr és fogíny. A besüllyedt szemek a dehidratáció súlyosságára utalhatnak, ilyen esetben azonnal orvoshoz kell fordulni. A túlzott lihegés, étvágytalanság, letargia a kiszáradás egyértelmű jele lehet.

Mindig legyen friss víz kisállatunk tálkájában, de ezt minden felelős gazdi tudja.

A termék használata nagyon egyszerű. Csak csavarja le az ivókupakot és töltse fel ivóvízzel. Majd visszatekerve a kupakot fordítsa kissé lefelé a palackot, nyomja meg a vízkioldó gombot addig, amíg megfelelő mennyiségű víz nem került az ivórészbe. Ügyeljen arra, hogy a zárógomb jobbra legyen tolva, azaz nyitott állapotban legyen!

Ha kedvence befejezte az ivást, a maradékot ismét a vízkioldó gomb lenyomásával a palackot kissé felfelé fordítva juttassa vissza azt. 

Ha nem szeretné, hogy véletlenül benyomódjon a kioldó gomb, akkor a mellette található záró pöcökkel tudja lezárni. Csak húzza balra a gombot a záráshoz!

Szappanos meleg vízzel mosható és utána öblíthető.

Ne legyen melegebb 80 celcius foknál!

Ne használd mosogatógépben!

Szállítás és fizetés

Termékeinket akár 2 munkanapon belül megkaphatod, a GLS futárszolgálat általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Külföldi rendelés esetén a szállítás 4-5 munkanapot vesz igénybe.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre pl.: a munkahelyedre vagy akár személyes csomagátvételt is az általad választott GLS CsomagPontban.

Ha nem kérsz semmilyen változtatást, akkor GLS két munkanapon belül ismét megkísérli a küldemény kézbesítését az eredeti címre.
(Ha nem látod a GLS levelét, akkor lehet, hogy spam vagy a promóciók mappában landolt.)

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Lehetőséged van kártyával fizetni a futárnak az átvételkor.

Bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal.

1590 Ft., viszont a szállítás Magyarországon 10.000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes!

Az E-like.hu webáruházban lévő összes termékre 30 napos pénzvisszafizetési illetve csere garanciát vállalunk. Amennyiben valamilyen okból nem lennél elégedett a termékkel, küldj egy e-mailt a info@e-like.hu e-mail címre.

Legnépszerűbb termékeink